Pant system hos Catja &C

Pant system

Hos Catja &C arbejder vi med cirkulære principper og produktion, hvilket betyder, at vi tænker genanvendelse ind i alle aspekter af vores arbejde, fra produktion til emballage. Vores mål er at skabe smukke og unikke boliginteriørprodukter, samtidig med at vi mindsker miljøbelastningen.

Pant og RE-ZIP Kasser

Hos Catja &C er der pant på RE-ZIP kasserne. Alle vores kits er pakket i RE-ZIP kasser, som er et cirkulært system af kasser. Når du efter brug sender kassen retur, modtager du en rabatkode på 50 kr. RE-ZIP håndterer kassen, renser den og sender den derefter ud til pakning igen, og på den måde genanvendes kasserne.

Før du køber

Vi bruger RE-ZIP kasser til vores DIY-kits. Når du sender kassen retur, modtager du en rabatkode på 50 kr. RE-ZIP sørger for at rense og genanvende kasserne, hvilket understøtter vores cirkulære system.

Unikke, håndlavede produkter

Alle vores produkter er håndlavede og unikke. Det betyder, at der kan forekomme særlige mærker, luftbobler og ujævnheder, som bidrager til produktets charme og individualitet.

Anvendelse af boliginteriør

Vores håndlavede produkter er perfekte til at tilføje et unikt touch til din boligindretning. De kan bruges som dekorative elementer eller praktiske genstande, men bør ikke anvendes i direkte kontakt med fødevarer.

Design med omtanke.

Hos Catja &C elsker vi at være cirkulære sammen og sammen tage ansvar for at genbruge og upcykle de ting vi kan. Vi gør os umage for at pakke så mange produkter så muligt i genbrugs materiale, upcykle det vi kan og har skabt et pant system på vores silikone forme, alt sammen for at skabe et Cikulations system hvor du får mest muligt for pengene og og vi samtidig sammen passer på den skønne planet vi har.

 • Genanvendelse:

  Vi gør os umage med at pakke alle vores kits i kasser lavet af genanvendt pap og papir. Vores omslag på kasserne er trykt på svanemærket papir og når vi sender ting i poser er de lavet af 100% genanvendt plastik eller pap.
  Vi håber at når du er færdig med din kasse eller pose at du enten vil bruge den til at pakke nye ting i, eller affalds sortere den korrekt således at den kan blive ved med at indgå i cirklen.

 • Pant:

  Vi har lavet et pant system på vores silikone forme. Det betyder at hvis du en dag ikke længere ønsker at have din silikoneform fra Catja &C kan du sende den retur til os og modtage en rabatkode på 25 kr. vi vil derefter sørger for at vaske og rense formen og gøre den klar til brug igen. på den måde går intet silikone til spilde en kan altid indgår i et cirkulært system.

 • vi passer på planeten.

  Det bedste ved vores støbe masse er at den er fri for opløsningemidler og VOCér
  det betyder at den er lang mere skånsom for dig som bruger den, men også langt mere skånsom over for planeten end andre støbemasser på markedet så som resin eller beton. vi bestræber os på altid at finde den løsning der passer bedst på dig og planeten i de materialer og produkter vi har i webshoppen og vi håber du vil hjælpe med at passe på planeten ved ikke at vaske dine redskaber i vasken, men i stedet lade rest produktet hærde i skålen og derfra knække det løst og bruge det f.eks som terrazzo.

Gør Genanvendelse til noget særligt.

Det er stor mulighed for at genanvende forskellige rest produkter i dine støbninger og der for sætte et endnu større cirkulært præg på dit bolig interiør.
Tørret kaffegrum, garn rester, gamle fiskenet eller knust spejl er nogel af de ting du kan støbe med ind i dit design. det giver nogle utrolig flotte og unikke design muligheder.

Du kan anvende dit rest produkt fra dine støbninger som terrazzo. et kræver en lidt flexibel kop eller skål, men ved at lade den smule der er tilbage fra en støbning hærde i koppen/skålen og derefter knække det forsigt ud, kan du støbe det med ind i en ny støbning og fået smukt og unikt terrazzo look som på billedet.

Kik på vores inspirations side og lad dig inspirere eller lad fantasien få frit løb og kast dig ud i det.